vrijdag 9 april 2010

JIPPIE TIS GELUKT!!!

JIPPIE *brede glimlach* tis gelukt....ik ben zo opgewonden!

Maar een heel klein clubje wist wat ik vandaag ging doen want...ik wilde niet, als het niet zo lukken, het iedereen moeten vertellen dat het niet gelukt zou zijn. Zoals sommige van jullie weten, kan ik nog erg slecht lopen, en heb ik nog heel veel pijn. Daarom moest ik het van de ochtend laten afhangen...

Maar goed..jullie begrijpen er natuurlijk geen bal van waar ik het over heb... Toen ik met kaarten maken begon, kreeg ik al vrij gauw rugklachten, waardoor het er nooit niet van gekomen is om een beurs te bezoeken. En vorig jaar leefde ik er telkens naar toe, maar eindigde het met een teleurstelling omdat ik of nog niet kon lopen, of gewoonweg nog te zwak voor was.

Nu wist ik dat dit weekend naast de Art Specially in Zeist ook een hobbybeurs in Gorinchem was - Creaweekend Voorjaar. En dat is op een afstandje van waar ik woon, wat ik dus ook moest kunnen redden. Dus al twee dagen weinig gedaan en veel gelegen, vanmorgen langer op bed blijven liggen om zo de kracht in mijn benen te kunnen bewaren en om half 1 vertrokken we vanmiddag samen richting Gorinchem. Was erg opgewonden, want wat moet je verwachten. Is het echt zoals ik al 1,5 jaar van anderen hoor, en hoe groot is het.

Had Christa van Hobbyshop Christa gisteren al eventjes gemaild wat ik moest verwachten van grootte, en zei gaf aan, er vandaag ook te zijn. Die zou ik dan ook voor het eerst in het echt gaan zien. En zou ik nog meer bekenden tegenkomen dan?

Vond het super om een lui lekkerland aan spullen te zien (voor jullie misschien al wel gewoon, maar heb hier mij echt al ruim 1,5 jaar op verheugd om eens mee te maken) en wist bijna niet waar ik als eerste heen wilde om te gaan kijken...

Nou kijk zelf maar eens wat ik allemaal gekocht heb:* 2 x kaartkarton paars en donkerrood (had toevallig al eerder deze week via hobbykarton het
een en t ander besteld)
* 2 cuttlebug embossingmallen
* 10 borduur/ snij patronen van Christa (hobbyshop christa)
* Martha Stewart pons "Doily Lace)
* kant
* 3 kleuren mini bloemetjes
* 5 stickerveletjes met tekst en/of hoekjes/ randjes* Marianne Design paper block Sweet Romance
* 2 Piggy stempels
* Penny Johnson stempel konijntje met roos
* Penny Black koe op fiets stempel
* Tina Wenke egeltje met zeepbellen stempel
* Marianne Design stempel met schaapje in rondje
* Boskut swirl stans
* een fijnere prikpen als die ik al had
* zakje om rechthoekige kaarten in te doen (die waren hier thuis bijna op)

Ik zal het nu wel 2 dikke dagen moeten bezuren (ik typ dit dan ook liggend vanuit bed op mijn laptopje). Maar het is de pijn dubbel en dwars waard geweest. En ben zo onwijs blij nu ook eens te kunnen zeggen: IK BEN NAAR EEN BEURS GEWEEST!

Liefs karin

15 opmerkingen:

 1. Geweldig Karin! Dat 't je gelukt is! Vind 't echt super voor je!!
  Liefs, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super Karin, ik ben erg blij voor je dat je ook eens zo'n lekkere kijk- en koopdag hebt kunnen beleven. Je hebt je goed uitgeleefd zo te zien en leuke dingen gekocht. Ben erg benieuwd naar de creaties die je ermee gaat maken. En hoop dat de naweeën niet al te erg zullen zijn.
  Liefs,
  Gonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. SUPERRRRRRRRRRRR!!!!!
  goed van je zeg!!!
  en ook leuke dingen gekocht zie ik.
  succes met de naweeén......ik hoop dat het mee zal vallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat fijn voor jou Karin dat het gelukt is. Ik heb vandaag enkele paperbloks van MD besteld. Veel plezier met je nieuwe spullen. En doe maar rustig aan hé nu.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Karin,

  dat is zo fijn om te horen, ik hoop dat je nu niet te veel last hebt maar ik kan je begrijpen hoor. Geniet nu maar dubbel en dik van je nieuwe spullen.

  Tot gauw,

  Lins x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw geweldig nieuws Karin!
  Echt een dikke pluim van je en ik kan het zeker begrijpen dat je er zoveel zin in had!

  En wat een leuke spulletjes zegt *slijm* :P haha!

  Liefs Ida

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Karin...voor mij is het ook nog steeds een opgewonden bedoening hoor!Maar het is super voor jou dat je eindelijk hebt kunnen gaan, kan me voorstellen hoe super je je gevoeld hebt!Blij dat je dit nu ook eens kon doen...wat voor ons bijna vanzelfsprekend is!Gelukkig heb je goed kunnen genieten en...dit kunnen ze je niet meer afnemen hoor,geniet nog van je nieuwe spulletjes en hopelijk is de pijn niet te hevig en is hij snel voorbij!;-)
  Veel liefs,Celia.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh meis wat fantastisch dat het lukte en dat je het zo naar je zin hebt gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super goed man. Fijn dat het je nu eindelijk is gelukt om naar een beurs te gaan. Jammer dat het niet gelukt is om van de week te chatten, maar misschien komende week. Ik hoop voor je dat je veel kunt knutselen en niet al teveel naweeen hebt.

  Liefs Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
 10. fantastisch meis! hoop ook dat je niet al te lang last zal hebben, maar fijn dat het toch gelukt is!
  En heel leuke aankopen hoor!
  liefs,
  Geke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hallo Karin

  wat fijn te horen dat het helemaal is gelukt en geniet van je hele mooie spullen en ik hoop dat je niet teveel pijn hebt

  rustig aan hoor Liefs nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat super zeg Karin dat het je gelukt is om naar een beurs te gaan!!!
  Je hebt trouwens schitterende spullen gekocht...veel plezier ermee!

  Groetjes, Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Fijn dat je eindelijk naar je eerste beurs kon gaan. Dan is de ellende van de afgelopen tijd in elk geval niet voor niets geweest. De pijn de dagen erna trekt wel weer weg, de herinneringen (en je aankopen) blijven. Geniet er maar lekker van. Hopelijk kan er snel een vervolg aan worden gegeven.

  Gr. Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 14. jeetje Karin ben ik er een paar dagen niet ga je naar een beurs hahaha top meid ik kan me voor stellen dat je er van genoten hebt hoor en je hebt echt schitterende spullen gekocht hoor. geniet nog maar lekker na hoor

  xxxx Gusta

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een heerlijke buit heb je gescoord zeg!
  Heel veel plezier ermee, hoop dat je snel weer watttij bent zodat je er van kan gaan genieten.
  Sommige dingen zijn het waard om er voor over je grenzen te gaan weet ik uit ervaring:-)

  Groetjes Marjolijn

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie. Ik vind het erg leuk om deze te krijgen en te lezen!

Liefs karin