zondag 20 december 2009

Cuttlebug

Ik heb gisteren eindelijk mijn lang verwachte cuttlebug (besteld bij Jacobi in Drachten) binnengekregen. Door de sneeuw was de TNT pakketpost een beetje vertraagd. Dus gisterenavond gelijk aan het proberen geweest. Met deze kaarten als resultaat;

Dit is het allereerste kaartje wat uit de cuttlebug gedraaid werd. De roosjesachtergrond is met embossingfolder "roses" gemaakt en voorzichtig met een kwastje ingekleurd met chalks. De rode zijkant en hoek is gemaakt (met ook nieuwe) Martha Steward Pons. Het tekstvlak gestanst met Nestabilitie "classic scalloped squares large"



Het tweede is een kerstkaartje; De achtergrond is met embossingfolder "Ice crystals" gemaakt en gemat op een donkergroene achtergrond. De cirkels in het midden zijn gestanst met 2 maten Nestabilities "classic Scalloped Circles small". Het stempeltje komt uit het Penny Black "Holliday Critters" clearstamp pakketje



Het 3e kaartje is er 1 met een gekregen stempeltje van Marianne Design. Het was een beetje passen en meten om em precies in het midden van de Nestabilitie "classic scalloped Squares Large" te krijgen. Hij is gekleurd met Derwent coloursoft potloden. De achtergrond met bloemetjes is een cuttlebug embossingfolder "daisy Pattern".


Ben heel benieuwd hoe jullie mijn eerste 3 Cuttlebug creaties vinden...
Liefs karin

5 opmerkingen:

  1. ze zijn heel erg mooi karin!! Veel plezier met je nieuwe speelgoed :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ze zijn heel mooi geworden...veel plezier verder ermee.
    liefs els

    BeantwoordenVerwijderen
  3. mooie kaarten Karin. Leuk stukje speelgoed hé ?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hee Karin,

    Ik wist niet eens dat je ook een blog hebt;)

    Ik heb je als volger toegevoegt, nou zal ik het leuk vinden als je mij ook toevoegt, wat zijn dat prachtige kaartjes zeg!

    Liefs Ida

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ze zijn super Karin. Leuk he zo'n Cuttlebug. Veel plezier ermee.

    Groetjes Sigrid

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie. Ik vind het erg leuk om deze te krijgen en te lezen!

Liefs karin